Om oss

Vi är ett konsult- och produktbolag som utvecklar våra kunders kundresor med hjälp av såväl verksamhetsnära tjänster som CRM-lösningar baserat på Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement tillsammans med Azure Integrations och Power Platform.

Vårt team

På Absfront är vi ca 60 konsulter som hjälper våra kunder med att skapa integrerade kundresor. Vi är en samling av verksamhetsnära konsulter samt teknikexperter inom Dynamics 365 Customer Engagement och Azure Integrations. Vi har kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm.

Historia

Absfront startades under namnet Absalon International 2009 av Sebastian Merlöv. Tio år senare bytte företaget namn till Absfront. Absfront förvärvades sedan i januari 2023 av börsnoterade CombinedX, en familj av specialistföretag som verkar under egna varumärken och drivs utifrån sina egna förutsättningar. I november 2023 gick Absfront och systerbolaget Redway samman. I CombinedX-familjen är Absfront specialistföretaget inom Customer Experience med verksamhetsnära tjänster, integrerade kundresor kombinerat med moderna tekniska lösningar.

5 anledningar till varför du ska välja Absfront

  • Vi är specialister på att skapa integrerade kundresor för sälj, marknad och kundservice 
  • Vi har många års dokumenterad erfarenhet av Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement och Azure Integrations 
  • Vi är en nära samarbetspartner till Microsoft 
  • Vi är experter på verksamhetsnära tjänster
  • Vi är enkla att ha att göra med!