I början av januari 2023 blev det klart att Absfront blir en del av börsnoterade CombinedX. CombinedX är en familj av specialistföretag som verkar under egna varumärken och drivs utifrån sina egna förutsättningar. Däremot bidrar CombinedX med att stötta dessa företag med såväl finansiella muskler som affärsutveckling för att dessa företag ska växa och bli ledande varumärken i sin nisch.
I denna familj blir Absfront specialistföretaget inom CRM kring Microsoft Dynamics 365, Power Platform och Azure integrationer.
I praktiken blir det inga förändringar för kunder, partners eller medarbetare då Absfront fortsätter att verka med samma varumärke, organisation och ledning.

Delar av förra veckans pressmeddelande beskriver tankarna bakom:

”Vi är väldigt glada över att nu välkomna Absfront och alla dess medarbetare till vår familj. CombinedX består av specialistbolag med höga ambitioner och Absfronts vision är att bli den ledande kunskapsleverantören i Norden på Microsofts CRM-plattform. Vi är imponerade över bolagets starka tillväxt de senaste åren och det ska bli väldigt kul att bidra med allt vi kan för att bolaget ska fortsätta sin resa mot att bli en marknadsledare i sin nisch”, säger Jörgen Qwist, VD för CombinedX.

”Sammangåendet med CombinedX är helt rätt timing i den resa vi står inför där vi delar gemensamma ambitioner framåt. Vi har redan etablerat samarbete med två av bolagen i koncernen, där vi levererat lösningar tillsammans på ett bra sätt och vi ser att det inom familjen finns en bra och gemensam tillväxtmotor”, säger Sebastian Merlöv, VD för Absfront.

Kontakta gärna Sebastian Merlöv, VD, sebastian.merlov@absfront.com för mer information.