Det mest utvecklande och starkaste året sedan Absfront startades under varumärket Absalon 2009 går nu mot sitt slut.

Vi började året med att bli en del av CombinedX-familjen, som blev en positiv injektion, där vi fick en bra balans av att tillhöra en större familj av specialister samtidigt som vi kunde fortsätta att fokusera på våra olika kunduppdrag, att utveckla vårt team samt att utforska nya områden (där väl AI inte kunnat undgå någon under 2023). Det var också inom CombinedX som vi såg att Absfront och Redway Sverige AB tillsammans kunde leverera bra uppdrag, men också hitta nya tjänster och koncept som vi kommer att lansera i början av nästa år.

En spaning är att det nuförtiden bara är ett fåtal projekt där kunderna efterfrågar en enkel funktion att lösa längs CRM-processen. Man kanske börjar med kundservice eller säljstöd men man vill snabbt koppla ihop hela CRM-processen, eller kundresan, som allt fler refererar till. Man inser vikten av att verksamhet och kollegor enkelt ska kunna jobba ihop för att stötta kunder från intresse och köp till service och support.

I början av nästa år blir vi nästan exakt 60 medarbetare relativt jämnt fördelat på Stockholm, Göteborg och Malmö där vi har byggt ett team som både kan utveckla verksamheter och tekniska lösningar. Förutom grymma kollegor så är det med våra kunder vi bygger framgång. Kunder som vill framåt, är nyfikna, ställer krav och vill hitta nya sätt att förbättra sina verksamheter. Det förändringstryck bland våra kunder inom Customer Experience-området har inte varit så tydligt som nu. Färska undersökningar visar också att kommande fem år så kommer området Customer Journey växa med 19,7% årligen och området Contact Center med över 20% årligen.

Så om 2023 varit spännande och utvecklande med kollegor, kunder och samarbetspartners så är 2024 som står runt hörnet onekligen ett år vi alla ser fram emot.

Som många gånger tidigare har vi valt att stötta Unicef. Vill du också bidra med en gåva kan du göra det i deras gåvoshop. Men vi vill också lyfta Drivkraft Malmö där det också handlar om att skapa en bättre framtid för unga.

Från oss alla på Absfront och Redway önskar vi kunder och samarbetspartners en God Jul och ett Gott Nytt År! Vi ses på andra sidan med full fart! 🎅 🤶