CRM för Tillverkande företag

Saknar du som tillverkande företag en CRM-lösning som skapar nytta och som underlättar ert arbete? Vill du bättre sy ihop ditt arbete kring marknadsföring, försäljning och service med produktion så att du kan bygga långsiktiga och lönsamma kundrelationer?

Absfronts lösning

Genom Absfront Accelerator 365 och paketerade tjänster som bygger på en lång erfarenhet kring kunder inom branschen kan Absfront leverera en nyckelfärdig lösning till en begränsad kostnad inom loppet av 6 veckor från start till slut. Genom en prenumerationsmodell så är investeringen i starten begränsad och den löpande kostnaden baserat på de behov ditt företag har.

Genom Absfronts CRM-lösning för tillverkande företag kan du säkra upp att din verksamhet drivs enligt ”best practice” med förutsättningar att spetsa till arbetet för att blir starka i konkurrensen.

“BEST PRACTICE” INNOVATION INTEGRATION
En lösning som bygger på ”best practice” för tillverkande företag i hela processen från marknadsföring, försäljning till produktion, service och support Skapar möjlighet att öka konkurrenskraften med smarta funktioner som gör att du kan ligga steget före! Integreras enkelt med Microsofts affärsapplikationer inom Microsoft Dynamics 365 och Office365
     

Vill du veta mer?

Gå till Microsoft Marketplace där du läsa mer om hur ett sådant projekt kan levereras:

Eller kontakta oss på: sales@absfront.com

Exempel från Absfront Accelerator 365-add on för tillverkande företag

 

Få en bättre överblick kring aktiviteter och affärer på gång med kunderna

 

Skap en bättre helhetsbild för allt som berör varje kund

 

Förenkla hanteringen av affärsmöjligheter och offerter

 

Följ upp ärenden för att säkra upp kvalitet och effektiviteten i servicearbetet