CRM för Tjänsteföretag

Tycker du som tjänsteföretag att din CRM-lösning inte skapar den nytta som ditt företag och dina användare förväntar sig? Vill du bättre få ihop ditt arbete kring marknadsföring och försäljning med leverans av tjänsterna så att du kan bygga långsiktiga och lönsamma kundrelationer?

Absfronts lösning

Genom Absfront Accelerator 365 och paketerade tjänster som bygger på en lång erfarenhet kring kunder inom branschen kan Absfront leverera en nyckelfärdig lösning till en begränsad kostnad inom loppet av 6 veckor från start till slut. Genom en prenumerationsmodell så är investeringen i starten begränsad och den löpande kostnaden baserat på de behov ditt företag har. Genom Absfronts CRM-lösning för tjänsteföretag kan du säkra upp att din verksamhet drivs enligt ”best practice” med förutsättningar att spetsa till arbetet för att blir starka i konkurrensen.

“BEST PRACTICE” INNOVATION INTEGRATION
En lösning som bygger på ”best practice” för tjänsteföretag kring marknad, försäljning och leverans Skapar möjlighet att öka konkurrenskraften med smarta funktioner som gör att du kan ligga steget före! Integreras enkelt med Microsofts affärsapplikationer inom Microsoft Dynamics 365 och Office365
     

Vill du vet mer?

Gå till Microsoft Marketplace där du läsa mer om hur ett sådant projekt kan levereras:

Eller kontakta oss på: sales@absfront.com

Exempel från Absfront Accelerator 365-add on för tjänsteföretag

 

Förbättrad 360-graders översikt på kunderna

 

Bättre möjlighet att följa upp kunder med aktiviteter och affärsmöjligheter

 

Förenklad hantering av affärsmöjligheter och prognoser

 

Integrera hantering och uppföljning av tjänsteleveranser

 

Förbättrade möjligheter att bedriva supporttjänster på ett enkelt och kvalitativt sätt